Dzijas, visā Latvijā

Drukāt

Kameja, audumi, žalūziju veikals Valkā

Rīgas 22, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Veikals - salons "Kameja" ir viens no lielākajiem auduma un mājas tekstila uzņēmumiem Vidzemē. Salons atrodas Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Valkā, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā un Balvos. Veikalos pieejami dažādi aizkaru, mēbeļu un apģērbu audumi, šūšanas piederumi, dzijas, materiāli pērļošanai un rokdarbiem, tekstilizstrādājumi mājai, gatavie aizkari, aizkaru stangas un žalūzijas. Piedāvājam plaša profila dizaina pakalpojumus, aizkaru un citu tekstilmateriālu šūšanu un uzstādīšanu. Šujam mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus, gultas veļu u.c. izstrādājumus. Ar dizaina izveidi un šūšanu nodarbojas pieredzējuši profesionāļi, kuri katram darbam pievēršas ar lielu entuziasmu un individuālu pieeju.

Kameja, audumu, žalūziju veikals Gulbenē

Rīgas 38, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
izšūšanas diegi, DMC, lentes, slīpā diega lentes, apdares lentes, dekoratīvās lentes, dzija, vilnas dzija, dzijas

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Bērnu rotaļlietas. Bērnu preces. Bērnu preču tirdzniecība. Bērnu drēbes, drēbītes, Bikses mazuļiem, bērniem, bodiji ar garām piedurknēm, bodiji ar īsām piedurknēm, bodiji bez piedurknēm, džemperi, jaciņas, kostīmi, guļammaisi, bērnu, bērniem, Jaciņas, Jaundzimušo dūraiņi, Komplekti no 2 daļām, Komplekti no 3-daļām, komplekti no 4-daļām,

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Rūpniecības preces, saimniecības preces, Saulkrastos, apģērbi, apavi, bikses, krekli, polo, peldkostīmi, zeķes, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, sporta preces, sporta apģērbi,  sadzīves preces, higiēnas preces, galantērija. Juvelierizstrādājumi, mazgāšanas līdzekļi, brilles, pulksteņi,

Organza textile, SIA, Audumu, galantērijas veikals

Kārļa Mīlenbaha 20C, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Organza Textile" audumu veikals Rīgas centrā nodarbojas ar audumu un aizkaru tirdzniecību - piedāvājam arī šūšanas piederumus un apģērbu furnitūru. Kokvilnas batists, dabīgais zīds, viskoze, vilnas mēteļu audumi no Itālijas. Mūsu plauktos atradīsiet dažādu tipu kokvilnu, zīdu, neilona audumus, trikotāžas preces un daudz ko citu. Piedāvājam plašu klāstu ar aizkariem.

EILA, kancelejas preču veikals un dokumentu serviss

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Esam kas vairāk nekā kancelejas preču veikals. Pie mums var iegādāties arī preces rokdarbiem, dāvanām. Piedāvājam pilna servisa dokumentu apstrādes pakalpojumus.

Lote, SIA, Veikals

Jelgavas 1, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apakšveļa, apakšveļas tirdzniecība, šūšanas piederumi, dzijas , aizkari, aizkaru tirdzniecība, veļa, veļas

Enola, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Aizkraukles 23, Rīga, LV-1006
Piedāvājam plašu produkciju klāstu:: ✓ Ķīmiskie un diagnostikas reaģenti ✓ Reaģenti medicīnai un mikrobioloģijai ✓ Laboratorijas trauki un mēraparāti ✓ Laboratorijas aparatūra, iekārtas ✓ Mācību līdzekļi Par mums:

Ķīmijas sabiedrība "Enola" dibināta 1992. gadā. Mūsu darba mērķis – apgādāt ķīmijas laboratorijas ar visu tām nepieciešamo. Jēdziens – “ķīmijas laboratorija” mūsu izpratnē ir ļoti plašs, tas ietver sevī gan analītiskās, fizikālās un sintētiskās ķīmijas, gan bioķīmijas, mikrobioloģijas un pat klīniskās diagnostikas laboratorijas, jo tajās visās tiek veikti ķīmiskie procesi. Neesam aizmirsuši arī skolas – apgūt ķīmiju bez laboratorijas eksperimentiem ir tik garlaicīgi! Pie mums Jums ir iespēja konsultēties, kā arī pasūtīt lietišķas izstrādnes un produktu analīzes.

DZ, SIA, AUDUMU, AIZKARU UN ŠŪŠANAS SALONS

Pētera 1, Jelgava, LV-3001
Piedāvājums: ✓ Audumi; ✓ Aizkari; ✓ Šūšanas ateljē Šūšana: Piedāvājumā sieviešu un vīriešu apģērbu šūšana, rāvējslēdzēju un to kursoru maiņa, spiedpogu maiņa, kniežu un glītievērtņu (ļuversu) iestrādāšana, gultu pārklāju un dekoratīvo spilvenu šūšana, galdautu un salvešu šūšana, visa veida apģērbu labošana, džinsu pogu maiņa.

Rumeks NNZ, SIA

Ganību 78, Jelgava, LV-3007
Apraksts:

"Rumeks NNZ" ir viena no lielākajām kompānijām Latvijā, kura kopš 2001. gada aktīvi darbojas Latvijas iepakojuma tirgū. "Rumeks NNZ" klientiem piedāvā dažādus preču nosaukumus:

✓ tīkliņmaisi dārzeņiem un malkai; ✓ polipropilēna maisi; ✓ Big bag maisi; ✓ papīra maisi; ✓ plastikāta trauciņi; ✓ diegi, līmlentes, plēves un tīkli palešu fiksācijai, PP auklas, džutas maisi u.c. materiāli.

Produkcijas piegāde tiek nodrošināta visā Latvijas teritorijā. "Rumeks NNZ" speciālisti palīdzēs jums izvēlēties vispiemērotāko veidu jūsu produkta iepakošanai.

Saldine, SIA, Aizkaru salons, mājas tekstils

Mālkalnes prospekts 9-16, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Preces: ✓ Aizkari ✓ Žalūzijas ✓ Šūšanas piederumi ✓ Dzija ✓ Aizkaru šūšana ✓ Audumi Aizkaru salons:

Aizkaru salons Saldine Ogrē piedāvā aizkaru šūšanu. Iespējams iegādāties audumus, žalūzijas un šūšanas piederumus, dziju. Plašs piedāvājuma klāsts, piemērots jebkurai gaumei. Kvalitatīvi audumi un aizkari.

Lunor, SIA

Avotu 6, Rīga LV-1011
Apraksts:

Sekojiet mums Facebook, kur iepazīstināsim ar pārdošanā pieejamiem audumiem un informēsim par jaunu audumu kolekciju parādīšanos mūsu veikalā!

Klippan-Saule, SIA, Veikals un internetveikals

Bruņinieku 106, Rīga, LV-1009
Par mums:

Mums ir savs firmas veikals, kur var iegādāties mūsu ražoto produkciju par ražotāja cenām. Par īpašām cenām piedāvājam dažādus izstrādājumus ar nelieliem defektiem vai akcijas produktus. Mūsu produkciju var iegādāties arī citās Latvijas pilsētās.

Kopš 2021. gada pavasara darbojas mūsu interneta veikals. Jūsu ērtībām pieejama ātra iepirkšanās un izdevīga piegāde Baltijas valstīs. Pagaidām mājaslapā pieejamo produktu skaits ir ierobežots, kas ar laiku tiks papildināts.

Bisoks, SIA

Kalnciema 74a, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

Rīgas SIA "BISOKS" – pieredzējušo profesionāļu kolektīvs, kas specializējas zeķu, zeķbikšu produkcijas un veļas ražošanā un realizācijā. Mēs operatīvi reaģējam uz patērētāju pieprasījumu, pārzinot klientu vēlmes un piedāvājam pircējiem optimālu produkcijas sortimentu. Mūsu kolekcijām raksturīgs praktiskums, ērtība, bagātīga krāsu gamma, mūsdienīgas formas, plašs modeļu sortiments, mūsdienīgs dizains un demokrātiskās cenas. Nemainīgi augsta kvalitāte arī ir viena no mūsu produkcijas galvenajām vērtībām. Tā tiek sasniegta, pateicoties kompānijas augstas klases aprīkojumam, kvalitatīvām izejvielām un lieliskai speciālistu kvalifikācijai. Plašajā BISOKS Favorite produkcijas daudzveidībā – zeķbikses, kapzeķes, īszeķes, pusgarās zeķes, pēdiņas un veļa – katrs var sameklēt tieši viņam piestāvošus modeļus, mainot savu stilu atkarībā no modes vai garastāvokļa un noskaņojuma. Mūsu produkcija iekļauj funkcionālus, ērtus garderobes priekšmetus un modernus, stilīgus aksesuārus.

Baltkarts, SIA - Spirālveida kartona caurules

Turpinām strādāt klātienē!
Padures 10b, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: Firma dibināta 2002. gadā kā iepakojuma ražošanas uzņēmums Liepājā. Iepakojums paredzēts dažādu uztinamo materiālu (audumu, plēvju, papīra, stiklašķiedras, diegu u.c.) uztīšanai, kā arī uzglabāšanai un transportēšanai.

Litiņa, Grāmatnīca

Brīvības 66-33, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Litiņa, Litiņa Balvos, Grāmatnīca, Balvi, skolas piederumi, skolas piederumu tirdzniecība, skolas lietas, viss skolniekam, pildspalvas, burtnīcas, klades, zīmēšanas papīrs, zīmēšanas albums, grāmatas, grāmatu pasūtīšana, grāmatu tirdzniecība, grāmatu veikals, foto albumi, bilžu albumi, dāvanu iesaiņojamie materiāli, sveces,

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.
ZL.LV iesaka

Jurimaks, SIA, aizkaru, audumu, šūšanas piederumu veikals - šūšanas darbnīca

Latgales 322B, Rīga LV-1063
Ādas, kažokādu apģērbu izstrādājumu remonts, pāršūšana, Šūšanas ateljē, (darbnīca), Apģērbu šūšana, labošana, Oderes maiņa, Aizkaru malu apstrāde, Aizkaru šūšana, modelēšana, Pogas, spiedpogas, diegi, adatas, tamboradatas, rāvējslēdzēji, polsteri, apdares, lentas, (sutaža, atlasa, kaprona, slīpā diega, mulinē diegi, aizkaru lentas)

Radošā darbnīca LM, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Izstrādājumi:: ✓ Interjeram ✓ Galdam ✓ Apģērbam ✓ Dažādi tekstilizstrādājumi Uz stellēm austi:: ✓ Lina audumi ✓ Lina šalles ✓ Lina galdauti, salvetes un dvieļi ✓ Lina aizkari ✓ Vilnas pledi ✓ Vilnas segas ✓ Vilnas šalles

Rokdarbu materiālu veikals Pērļotava

K.Barona 39, Rīga, LV-1011
Piedāvājumā viss nepieciešamais rotu izgatavošanai:: ✓ metāla un sudraba furnitūra ✓ dabīgie akmeņi ✓ koka un plastmasas pērlītes ✓ instrumenti ✓ adatas pērļošanai un vienkārši šūšanai ✓ fimo ✓ filcs ✓ dzija un adāmadatas ✓ lentas ✓ mežģīnes ✓ dāvanu maisiņi un kastītes ✓ mākslīgie ziedi ✓ rotas kāzām un ballēm